Премахнаха беседка в „Тракия“ заради нарушения на обществения ред

Пред блок 107-ми в „Тракия“ беше премахната беседка за отдих заради жалби на граждани за системно нарушение на обществения ред, съобщи кметът на района Костадин Димитров.

Той обясни, че живеещите в блока са се оплакали, че във въпросната беседка се събират хора, които злоупотребяват с алкохол и имат непристойно поведение.

Проверките на фактическата обстановка потвърдиха жалбите на жителите от 107-ми блок и незабавно  предприехме действия за осигуряване  спокойствието на гражданите, заяви районният кмет. Веднага е издадена заповед за премахването на беседката, която вече е изпълнена, а гражданите са изпратили благодарност за предприетите действия. Сега пред блока има пейки и други места за почивка. 

Вече приключи раздаването на стоте пейки по заявки на домоуправителите от „Тракия“. Припомняме, че за трета година е в сила изискването за монтирането им  пред входа да има писмено изразено съгласие на етажната собственост с цел да се избягват конфликтни ситуации между съседите, заяви кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров.

За автора

Вашият коментар