С игри и концерт Пловдив отбелязва Международния ден на младежта

Община Пловдив и Младежки информационно консултантски център /МИКЦ/ Пловдив и МИКЦ Младеж&КО организират хепънинг с игри и парти за Международния ден на младежта тази събота

Традиционното вече събитие ще се проведе отново  в Градската градина на 12 август от 18:00 часа

МИКЦ Пловдив продължават десетгодишната традиция да отбелязват Международния ден на младежта в Пловдив с отборни игри. Тази година той е под мотото „Разчупи се” и ще предизвика младите хора в града да преживеят една наистина нестандартна отборна надпревара, откривайки интересни факти за себе си и своите умения.

В състезанието ще участват 20 отбора, всеки от които ще включва между 2 и 4 младежи на възраст 15 – 29 години. Всеки отбор ще премине през 12 загадки – логически игри и физически предизвикателства, като критериите за получаване на точки във всяка от тях ще бъдат уменията за работа в екип, съобразителност, бързина, наблюдателност! Всеки отбор ще получава точки и за времето, с което финишира. За най-добрите ще има атрактивни награди.

Успоредно с това за любителите на настолните игри екипът на МИКЦ Младеж&КО е приготвил възможност да играят и да се забавляват във Виенския павилион с над 10 ролеви и ситуационни игри.
Празникът ще завърши с рок концерт на групите Red Tigger u Noisy Bastardz.

Организаторите призовават:

Включете се,  ако искате да откриете още неща за себе си, ако ескейп стаите са вашата страст, ако имате верни приятели, с които да се забавлявате!

Не се колебайте да се запишете за участие в надпреварата!

За автора

Вашият коментар