Postbank Business Run 2021 ще сплоти фирмени екипи с благородна кауза

Най-големият тиймбилдинг в България – Postbank Business Run, ще се проведе тази година на 6 юни (неделя) от 10:00 часа на територията на Бизнес Парк София.

Вече осем години Postbank Business Run насочва вниманието на хората към здравословния, активен начин на живот, насърчава у тях желанието за победа чрез екипна работа и сътрудничество в името на благородна кауза. С всяко издание популярността на щафетното бягане, организирано от СП „Бегач“, расте, а събитието привлича все повече хора. Миналата година 800 участници от 70 компании се включиха в щaфетата и допринесоха за развитие на програмата на фондация „За Нашите Деца“ „Семейна подкрепа и превенция на изоставянето“, която оказва подкрепа на стотици деца да останат в семействата си и дава опора и увереност на родителите, за да се справят с трудни ситуации.

30% от таксите за участие в Postbank Business Run традиционно се насочват за благотворителни каузи. Щафетнто бягане отново ще подкрепи кауза на фондация „За Нашите Деца“ – Детска къща, където се полага грижа за израстването и развитието на шест деца до 7 години, без родителска подкрепа. Дарение от събитието ще получи и фондация „Воден път“.

Всеки, който има желание да се забавлява и да спортува с колеги и приятели и заедно с това да подкрепи грижата за децата в Детска къща на фондация „За Нашите Деца“, за да дава семеен уют, обич и шанс за развитие, има още време да се запише за участие в събитиетo. До 16 май тече късната регистрация, а ултра късната е до 1 юни.

В последните месеци, когато оценяваме все повече силата на това да бъдем заедно, Postbank Business Run е една възможност да сплотите екипа си и да влеете енергията му и в щафетата, и в правенето на добро!

Повече за събитието можете да научите тук: https://sofia.businessrun.bg/

Форма за регистрация: https://sofia.businessrun.bg/registration/

Вашият коментар