Семейството на Иви с благодарност към „Ботев“ и „Нощ на ангелите“

„Ботев Пловдив“ дари цялата сума от приходите от двете контроли срещу отборите на „Черноморец“ Бургас и „Раднички“ Ниш, които наброяват 20 000 лв, за лечението на Иви

Семейството на малката Ивайла Иванова, бореща се с коварна болест, отправи благодарности към ръковоството и играчите на ПФК „Ботев“ Пловдив, както и към Фондация „Нощ на ангелите“, за огромната подкрепа, която същите демонстрираха за набирането на средства за лечение на детето им. Както вече стана ясно, приходите от последните две контролни срещи на „Ботев“ срещу отборите на „Черноморец“ Бургас и „Раднички“ Ниш, които наброяват 20 000 лв., бяха дарение за лечението на Иви.

Ето какво написаха от семейството на Ивайла Иванова по този повод:

„Скъпи приятели, от името на фондация “Нощ на Ангелите” и семейството на Иви благодарим от сърце на всички фенове на Ботев Пловдив, които присъстваха на контролните мачове миналия уикенд и по този начин подпомогнаха малката Иви в борбата и с рака и вдъхнаха надежда на семейството ѝ. Изключителни благодарности към цялото ръководство и футболистите на ФК Ботев Пловдив за подкрепата към нашите каузи. Сумата от продадените билети на контролите с ФК Черноморец и ФК Раднички , която ще бъде дарена за каузата на Иви е в размер на 20 000 лв. ПОКЛОН пред цялата обединена жълто-четна общност, ВЕЛИКИ СТЕ, когато сте #ЗАЕДНО добри хора“.

Който иска да подкрепи кампанията на Иви, която е спешна, може да го направи и чрез дарение тук:

Припомняме, че в края на 2020 година семейството на Ивайла Иванова се обърна към всички хора с добри сърца с молба за подкрепа, касаеща лечението на коварна болест. Тогава огромно множество хора и организации дадоха всичко от себе си, за да помогнат, като нужната сума за лечението на Иви беше събрана, а детето успешно приключи нужната медицинска терапия. За съжаление днес проблемът е отново налице и е време пак да се мобилизираме в помощ на Ивайла и нейното семейство. 

За автора

Вашият коментар