Благотворителен базар за деца в нужда в Капана

Актьори от трупата на ДТ Пловдив вземат участие в събитието на 6-ти септември в „Котка и мишка“

На 6-ти септември в квартал Капана ще се състои благотворителен базар под надслов „ Ела, купи и на децата в нужда помогни!“. Няколко сред най-добрите родни марки и бутици ще се включат в събитието, а чаровните млади актьори Тодор Дърлянов , Радина Думанян и Патриция Пъндева ще подкрепят каузата, която ще се проведе от 11,30 до 18,30 ч в „Котка и мишка“

Базарът ще бъде едно от първите събития, които ще раздвижат Капана тази есен. Идеята на организаторите е да се поканят артисти, които в тесен кръг да изложат своята продукция, като всеки един от тях дари част от печалбата на Комплекс за социални услуги „Олга Скобелева“.

Със спечелените пари ще се закупят храна, учебни помагала и пособия за новата учебна година. Освен гореспоменатите участници в базара ще се включат и много други хора и приятели, които също ще подпомогнат каузата, дарявайки част от събраните средства.  Посетителите ще могат да видят продукцията на: Boutiqe Bellagio ; Nio nio couture ; Deep delicate urban couture ; T.G. Handmade art ; Kloshar bags ; G stance  и Emez art.

Освен това по време на базара за тонуса на участниците и посетителите Ани"Антибиотика " ще презентира своя чай  – "Обичай себе си ".

За автора

Вашият коментар