Благотворителен концерт осигури тоалети за бала на всички абитуриенти от социалните заведения в Пловдив

В музикалното шоу участие взеха Весела Бонева, Емилия Валенти и Рок Група Ренегат с вокал Константин Кацаров

37 момичета и момчета от социалните заведения в Пловдив ще получат абитуриенстки тоалерти от инициативата Fashion CHARITY Night – това стана ясно на финала на благотворителното модно шоу в петък вечерта в клуб Galaxy, когато на сцената заедно с манекените на Визаж под бурните аплодисменти на публиката дефилираха и 7 от бъдещите абитуриентки.

„Благодаря ви, че с таланта на дизайнерите и с вашето присъствие сбъднахте абитуриентската приказка и подарихте на децата с трудно детство освен нея, и днешната вечер“, се обърна към препълнената зала журналистката Екатерина Костова, автор на идеята Fashion CHARITY Night. A директорът на дирекция Социална Политика към Община Пловдив Веселина Ботева, която направи възможен контакта със зрелостниците, беше аплодирана заради репликата, че "това е Пловдив, нашият град".

Тоалетите за младежите ще осигурят общо 10 топ дизайнери от Пловдив и Асеновград. Последните колекции на част от тях,  представени от моделите на Визаж, заедно с музикалните изпълнения на Весела Бонева, Емилия Валенти и Рок Група Ренегат с вокал Константин Кацаров наблюдаваха от ВИП местата си в клуба самите абитуриенти заедно с техни ръководители. Те получиха специално внимание и комплименти от домакините и участниците във вечерта. 

Вашият коментар