Благотворителен търг в подкрепа на Центъра за деца с аутизъм “И Ние Можем”

На 19 април, вторник, Сдружение Общо Бъдеще организира благотворителен търг на картина и акция за набиране на средства за Център за деца с аутизъм “И Ние Можем”  в Пловдив. Набраните средства ще бъдат използвани за закупуване на материали за рисуване, които ще бъдат дарени на Центъра.

Събитието ще се проведе в галерия А+ в квартал Капана, Пловдив, ул. Загреб № 18. Локацията е избрана неслучайно, а подробности за нея и интересната предистория на картината ще разберете по-надолу.

Какво ще се случи и как да помогнете? Картината, която ще бъде продадена на търг е от пловдивския художник АndonastY (Андон Георгиев) и е с доста интересна история, но за това по-надолу. Началната цена на търга е 150 лева. Картината е живопис, техника – масло и акрил и е с големина 160 х 80 см.

На благотворителния търг ще имате възможност да подкрепите каузата и чрез закупуването на специална брандирана картичка от 5 лева, както и на тениска I Can Too на фондация “И Аз Мога”, създала Центъра за деца с аутизъм в Пловдив.

За доброто настроение на всички ще има организирано и афтър парти с участието на Иво Матеев от групата Acoustic Corporation, който ще изпълни специален акустичен сет на живо. Здраво Гулов от XraYdio също ще подкрепи каузата със сет по радиото и по време на събитието.

 

 

Вашият коментар