Ден на танците в Пловдивски Културен Институт

На 20 февруари (събота) най-голямата зала на Пловдивски Културен Институт ще се превърне в истинска танцова арена в подкрепа на 23-годишния Николай Попов. В целодневния танцов маратон се включват треньори по зумба, латино танци, суинг, народни танци, хип-хоп и кизомба.

Еднократният вход – дарение за лечението на Ники е на стойност 10 лв., като всеки, който желае, може да дари и по-голяма сума. Посетителите в Деня на танците могат да участват във всички класове обявени в програмата, без ограничение.

Ето и графика на благотворителните танцувални класове:

11.00 ч. Зумба с Радо

12.00 ч. Български народни танци с „Шопско настроение“

13.00 ч. Зумба с Пепи

14.00 ч. Латино танци с инструкторите от Dance station

15.00 ч. Суинг с инструкторите от Dance station

16.00 ч. Хип-хоп за всеки с The Center

17.00 ч. Танцът на прегръдката “Кизомба” с Гаро и Анелия

На 23-годишния Николай Попов бе поставена тежката диагноза левкемия дни преди Бъдни вечер. Болестта изисква специфично лечение, което ще се проведе в Германия, като за него са необходими 200 000 евро.

Част от средствата вече са събрани на редица благотворителни събития. Каузата на Ники подкрепиха футболисти и привърженици на ФК “Ботев”, както и волейболният клуб “Марица”. На 14-ти февруари Световната ни шампионка Адриана Николова Печенката също се включи в кампанията, а един симпатично-сърдит тигър, прегръщаше всички по Главната под надслов "Любовта лекува, дари я на Ники".

 

За автора

Вашият коментар