Коледни партита събират средства за детската онкохематология

На 18 и 19 декември в детските отделения по онкохематология в градовете София, Пловдив и Варна ще бъдат направени дарения за болните деца и самите болнични заведения. Дарението е организирано от майки, чиито деца са засегнати от коварната болест, или рожбите им вече не са между живите.

Дарителските семейства в цялата страна са обединени чрез ФБ групите "Да дариш с любов", "Коледно парти за Герои" и "Благотворителен базар-Животът на бебе Дилян".

Целта е на Коледни партита да бъде доставена радост на малките пациенти-герои, които се лекуват от онкозаболявания, както и да се подкрепи високохуманната дейност на лекарите и болничния персонал в детските онкоотделения в София, Пловдив и Варна.

Събраните средства са от доброволни жестове на семейства от цяла България, които са преживели ужаса на тази диагноза, на тези, които продължават да се борят и на техни приятели и близки, които подкрепят тази борба.

Коледните подаръци са както персонални, така и мебели, телевизори и др. за детските онкоотделения в болниците.  Дядо Коледа ще посети лекуващите се деца и техните лекари в съответните онкоотделения на 18 декември във Варна, на 19 декември в Пловдив.

За повече информация-Мирела Партинова, 0878 554550

Пловдивският рок дари апаратура на Детското отделение на УМБАЛ-а. Прочетете ОЩЕ. Повече за Белият концерт в СНИМКИ и ВИДЕО може да видите ТУК.

За автора

Вашият коментар