Младежи събраха 2000 лева за каузата на Седмица на благотворителността (СНИМКИ)

Bobo&TheGang дадоха старта на Седмицата на благотворителността в Пловдив с парти в клуб Библиотеката миналия петък. Концертът, който бе организиран от младежите от Ротаракт клуб Филипопол събра само от вход и дарения 1250 лева, а сумата до 2 хиляди младежите обявиха, че ще добавят в касата тази седмица, защото кутиите им продължават да се "движат" по различни събития. 

Партито започна с уъркшоп малко след 19:00 часа, воден от SKILL, който показа на всички желаещи как работи грамофона с няколко „хватки“ в дижействането и скречинга. Най-отпред, усърдно бе застанало малко момиче, което попиваше всяко движение на известния Dj. 

Веднага след уроците на сцената се качиха Bobo&TheGang, за да забият с рими в препълното заведение. Публиката избухна още с качването им на сцената и  предизвика бурни викове и много аплодисменти.

Купонът продължи с афтърпарти под звуците на добрия стар рап, селектиран от SKILL, който се погрижи и за доброто настроение на посетителите.

Входът за вечерта бе 8 лева, а желаещите да посетят събитието наброяваха около 150 човека. Организаторите събраха общо в кутията (от дарения и вход) сумата от 2000 лева, която ще бъде изцяло дарена за каузата.

Кампанията бе част от Седмицата на благотворителността (19.09-26.09.2014), организирана от община Пловдив. Средствата от всички събития през седмицата ще бъдат дарени за кампанията за облагородяване на Детската железница в Пловдив, по идея на няколко неправителствени организации.

Организатори: Община Пловдив, ДОМЪ НА ПЛОЧАТА, клуб БИБЛИОТЕКАТА, РОТАРАКТ КЛУБ ПЛОВДИВ ФИЛИПОПОЛ, WHAT A MONSTAR! КАПАН ЗА ЧУДОВИЩА

Снимки от събитието вижте в нощния сайт на Пловдив

За автора

Вашият коментар