Музиканти и футболисти на Ботев и Локо в подкрепа на Васко Бамбурски

Музиканти, сред които рап иконата Спенс и естрадния певец Орхан Мурад се включиха в нов Харлем Шейк, този път с благотворителна цел. Подкрепата е за 35-годшния баскетболист Васко Бамбурски, който страда от тежка форма на левкемия, като mediacafe.bg писа многократно за това.

Заедно с артистите подкрепа дадоха и младоците от родните футболни клубове Ботев и Локомотив в лицето на Ангел Рахов и Рангел Абушев – Рони. В клипа се включи и станалия скандално известен и уволнен дисциплинарно със своя Харлем, учителя Христо Данев.
 
"Искаме да изкажем нашите благодарности към всички участници, които откликнаха на нашата покана. Специална благодарност към учителя Христо Данев, който се превърна в олицитворението на Харлем Шейка в България. Въпреки всички турдности около неговите предишни участия, той не се поколеба да подкрепи нашата инциатива. Благодарим на Спенс", се обърнаха организаторите в обръщение под самия клип.
 
Поредното събитие за набиране на средства е на 28-ми април (неделя) в Sky Beach bar.
 
Дарителски СМС на номер 17 777 с текст DMS VASIL
 
Васил е на 35 години от Пловдив. Страда от остра лимфобластна левкемия и спешно се нуждае от помощ. Подложен е на тежка химиотерапия, но за пълното си излекуване и възстановяване, той има нужда от костно-мозъчна трансплантация в съвсем кратък срок. Трансплантацията е животоспасяваща, затова неговите приятели и роднини разпространяват апел за помощ. Включете се, за да помогнем на Васил!
 
Приблизителната сума, която е необходима да се събере е около 150 000 евро. Васко вярва, че отново ще се завърне към нормалния начин на живот. Нека не го разочароваме и да покажем колко добри хора има.Обръщаме се към Всички с молба за морална и финансова подкрепа.

Открити са дарителски сметки на името на Васил Митков Бамбурски

Райфазен банк в лева BG38RZBB91551072741303

В евро BG41RZBB91551472741313
BIC : RZBBBGSF

За автора

Вашият коментар