Пловдив се включва в кампанията за Павел

Тази събота и неделя (3-4 октомври) и Пловдив ще се включи в кампанията за малкия Павел от Варна.

На алеята до голямата площадка в Цар Симеоновата градина ще се проведе благотворителен базар в помощ на шест-годишното дете, което се бори с тежката диагноза-тумор.

Павел е на шест години. Преди едва десет дни семейството на Павел научава за страшното образувание по протежението на гръбначния стълб на Павел и затяга всички сили и възможности за събирането на средствата за излекуването му.

Добри хора от цяла България се включват в събирането на необходимите средства и ето, че само десет дни след старта на кампанията в помощ на Павел, една немалка част от необходимата сума е налице. Семейство Гуцало заминава за Израел и Павел вече се подготвя за всички необходими интервенции и операции. Възстановителният режим, който Павел трябва да премине също е свързан с огромни разходи и семейство Гуцало за пореден път отправят апел за помощ към всички нас.

Град Пловдив, в лицето на родители, изпълнени със сили и вяра в оздравяването на Павел, реши да се включи в кампанията и да подпомогне събирането на непосилните за семейството на малкия Павел суми.

За всички, които искат и могат да помогнат със средства:

МИРОСЛАВ ПЕТРОВ ГУЦАЛО / MIROSLAV PETROV GUTSALO

Сметка в ЛЕВА: BG61UBBS80022038685020

Сметка в ЕВРО: BG52UBBS80021434746110

Банка ОББ / United Bulgarian Bank

BIC: UBBSBGSF

paypal: albena_gv@yahoo.com

Вашият коментар