Събират средства за 18-годишната Даяна чрез футболен турнир в Пловдив

18-годишната Даяна Савова пострада в тежка катастрофа между три автомобила na 19-ти март /четвъртък и в момента е с черепно-мозъчна травма. 

Благотворителна кампания за пострадалата ученичка Даяна Савова под надслов "Борим се с теб, Даяна" ще се състои тази седмица в Пловдив. Набирането на средства ще случи чрез турнир, който нейните приятели подемат и очакват подкрепа от повече младежи от града под тепетата. 

Всеки, който иска да помогне в набирането на средства инициативата, може да го направи, като се запише в турнира или помогне с финанси, които ще са в помощ на Даяна за предстоящите скъпоструващи операции и интервенции, споделиха организаторите в страницата "Да помогнем на Даяна"

Желаещите отбори трябва да се регистрират до 27-ми /петък/, на телефон 0899 401 748 (Ирена). Отборите ще се състоят от 6 човека, като се иска име на отбора, името на капитана и телефон за връзка. Полувремето ще бъде 20 минути, а мачовете ще се играят на игрище "Арена" в квартал Тракия. Още информация може да намерите ТУК.

От Bultra leaguе на Ботев Пловдив, пуснаха официален призив всички отбори да се присъединят в кампанията и да подкрепят тази седмица Даяна.

Привърженичките на Ботев подготвят и други инициативи. Те са събрали и определена сума, която ще дарят за лечението на момичето. 

  • Банка Fibank
  • IBAN : BG90FINV91501016457238 (валута BG)
  • BIC : FINVBGSF
  • Соня Гошева, Титуляра на сметката е Пламен Пламенов Гошев, Тел. за връзка 0879442077

Вашият коментар