Vivo per lei звучи в Пловдив в началото на април

Благотворителен концерт „Vivo per lei (Живея за нея)“ – в помощ на пострадалите при катастрофи, подготвят младежи на 5-ти април в Синдикалния дом "Борис Христов“ в Пловдив. Концертът, който се организира от  Ротаракт Пловдив – Пълдин, е част от кампанията „Един живот".

В събитието благотворително ще се включват оперните дами от Трио Сопрано, страхотните музиканти от WEIL и атрактивните танцьори от танцова формация Елика. В продължение на час и половина публиката ще има възможност да се наслади на най-популярните оперни арии, евъргрийни и поп песни, пречупени през оперно звучене; класически произведения с рок звучене, изпълнени от цигулка и китара и всичко това подкрепено от пищно танцово шоу.

Спектакълът „Vivo per lei” е първият, но няма да бъде последният от тази кампания.

"Решихме да застанем зад подобна кауза, тъй като пострадалите от тежки катастрофи всеки ден се увеличават, а разходите след един такъв инцидент са многобройни и много често непосилни за семействата на пострадалите“, споделиха за mediacafe.bg организаторите.            

Очакват се официални гости от Министерство на културата, както и президентите на трите Ротари клуба в града – Стефан Денин, президент на Ротари Пловдив-Пълдин, Георги Деликонстантинов, президент на  Ротари Филипопол и и Свилен Каневски, президент на Ротари Пловдив.

Концертът ще се състои на 5 април в ГДК „Борис Христов“ от 19:30 часа.

Поканите  са на цена 10 лева, като вече са в продажба на щанд пред Централна поща Пловдив, както и на касите пред залата в деня на концерта.

Вашият коментар