Кампанията „С тениска на бала“ завладя България

Рокли, костюми, прически, грим, лъскави коли – всичко това огласено от безкрайно броене до 12, За някои изглежда крайно ненужно и безсмислено. И вие ли мислите така?

#steniskanabala е благотворителна инициатива, насочена към български абитуриенти-сираци, за да продължат образованието си във висше учебно заведение или център за професионално обучение. Даренията от кампанията ще им осигурят развитие в избраната от тях сфера.

На сайта www.steniskanabala.bg ще намерите секция „Вземи тениска”. Попълвате името си, лични данни като адрес, телефон, снимка, випуск и училище. В сайта посочвате дали искате да получите и сертификат от Българския червен кръст за направеното дарение. След посочване на сумата, която искате да дарите, и натискане на бутона „дари”, може да бъде посочено какъв размер тениска желаете и дали тя да е мъжка или дамска. 

Тениска получавате, ако сте дарили поне 20 лева. И макар кампанията да е насочена към тазгодишните абитуриенти, всеки, който има желание, може да се включи в инициативата. Сайтът предлага няколко модела тениски – в мъжки и дамски вариант, които всеки може да си купи срещу посочена от него сума. Тя ще отиде в помощ на абитуриенти в неравностойно положение. Тениските са с принтове на вратовръзки за момчетата и перлени огърлици за момичетата

Идеята на #steniskanabala е подкрепена чрез  видео с участието на известни родни знаменитости, сред които Мая Новоселска, Поли Генова, Рут Колева, Митко Павлов, DJ Marten, Рафи Бохосян, Христо Мутафчиев, Невена Цонева и Данчо Караджов.

За автора

Вашият коментар