Лили Еленкова: Идва новото поколение на НМФ

Председателят на Национален Младежки Форум Лили Еленкова се обърна към всички свои колеги в официалната група във ФБ, няколко дни след края на голямото събитие в морската ни столица. Тя благодари за добрата работа на всички доброволци и екипи, които цяла година се трудиха заедно, за да постигнат този пореден успех във Варна. Публикуваме цялото и обръщение към членовете на НМФ:
Малко след поредната голяма младежка среща, бих искала да изкажа благодарности на ентусиазма, волята и отговорността на хората, които стоят зад изпълнението.
Уважаеми приятели,
за да може ние да се радваме пълноценно на срещата, която преминава в няколко дни, това е работа за няколко постоянни месеци на различни хора. И тук е момента да изкажа: "Голямо БЛАГОДАРЯ на всички вас, които зареждат с ентусиазма си младежкия сектор и все повече повишаваме капацитета му"
 
А именно за срещата по структурния диалог в София – Лора Любенова, Калоян Димитров, Илиана Симеонова, Диляна Налджиева, Боряна Атанасова, Димитър Безев, Елеонора Михова, Нина Илиева, Андрей Ганев.
 
За дебата във Варна: Венета Бабикова, Ирина Запрянова, Лора Абаджиева, Тео Василев, Даниел Джинсов, Никола Бурнаров, Георги Мерджанов, Милен Миленов, Огнян Гъдуларов, Александър Иванов, Елеонора Михова, Нина Илиева, Андрей Ганев, Бaйчо Георгиев, Александър Геров. както и на групата от Пловдив и хората на Тео.
 
Също искам да кажа голямо благодаря на "момчето, което покри всички празнини" – Ростислав Димитров. Както и на Веселин Илиев – благодаря, че повярва в нас. През изминалата година Младежката ни академия не само доказа, че постигна големи резултати за самите участници, но и имаше огромен принос за срещата във Варна.
 
Започна настъпването на НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НА НМФ
Лили Еленкова (председател НМФ)
varna2013-nmf-sreshta8
Повече за срещата във Варна 2013 може да прочете от тук!
 
СНИМКИ от събитието вижте тук.
 

За автора

Вашият коментар