Цената на знанието или крачка пред останалите

Знанието е сила. Ако прибавим и владеенето, на колкото може повече чужди езици днес, безспорно предимство те изстрелва една крачка напред пред всички останали приятели. Това изпъква изключително в автобиографията и е необходимост.

Вече владеенето на само един чужд език не е достатъчно.

Мотивация и глад за знания не липсват, но от личен опит знам, че най-честите причини да отлагаш научаването на нов език са две:

„Сега нямам достатъчно време“ и „Сега нямам достатъчно пари“.

От езиков център LinguaMundi са привърженици на идеята, че знанието трябва да е достъпно за всички. За съжаление, днешната икономическа ситуация в страната възпрепятства голяма част от желаещите да усъвършенстват уменията си.

LinguaMundi стартира единствена по рода си инициатива, която дава възможност сам да определиш цената на курса на обучение.

Какво

Езиков център LinguaMundi предлага разнообразни курсове по английски, немски и испански език – за ученици, за студенти, за възрастни; предлагат подготовка за изпити и сертификати, разговорни курсове и специална индивидуална подготовка за най-заетите.

Всички курсове се провеждат с преподаватели-специалисти в областта, като самите занимания са интерактивни, позволяват бързото усвояване на материал.

Как

Участието в тази инициатива може да стане съвсем лесно – трябва само да попълните формата за участие в инициативата като оставите своите данни и отговорите на въпросите – „Защо искате да учите език?“, „Защо бихте избрали LinguaMundi като езиков център ?“ и „Защо Вие да бъдете победителят, избран от LinguaMundi?“.

Срок

Крайният срок за участие е 30.09.2014г. (вторник). Екипът на LinguaMundi ще се събере, ще прегледа всички кандидатури и ще избере човека, който да учи в центъра на посочена от него цена. Новината ще бъде съобщена на 02.10.2014г. (четвъртък) в официалната страница и във facebook.

Изненадите не свършват до тук!

В нощта на Хелоуин – 31.10. 2014 между 18:00 и 20:00 ч в Централния офис на Езиков център LinguaMundi магията на празника ще може да се усети от малки и големи. Професионални гримьори, възпитаници на НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СЦЕНИЧНИ И ЕКРАННИ ИЗКУСТВА, ще са на разположение, за да поставят финални щрихи на всеки, в съответствие с костюмите. Първите 10 включили се в гримирането ще получат безплатни учебници при записване на езиков курс, а всички останали – ваучери за отстъпка.

Оправданието „Сега нямам достатъчно средства“ вече не е пречка. LinguaMundi прави всичко възможно, за да го премахне. Остава само и ние да престанем да се крием зад „Сега  нямам достатъчно време“. Аз питам „Кога, ако не сега?“

Допълнителна информация можете да намерите ТУК.

LinguaMundi ви очаква!

Вашият коментар