Грандиозно тържество по случай завършването на учебната година в Лингва Мунди (СНИМКИ)

Уникално парти за края на учебната година спретнаха в Панаирното градче от  водещата езикова школа Лингва Мунди

Емблематичното за Пловдив място посрещна деца и родители на ученици от целогодишната програма по английски и немски на школата с атрактивнo шоу, двама водещи, приказни герои и феи, остроумни игри, скечове и театрални сценки. Лидия Ганева, участник на детската евровизия, зарадва публиката с уникални изпълнения и прекрасния си глас,  а децата получиха своите сертификати и се снимаха с гордите си родители и преподаватели.

Пикът на тържеството беше невероятната  томбола с големи награди от партньорите на Лингва Мунди – подаръчни ваучери от Хеликон и 3 ваучера за велосипеди Лидер, за весело и щастливо лято!

За предстоящото лято от Лингва Мунди предлагат разнообразни летни програми за ученици 1-7 клас през юни. Курсовете с 3-седмична продължителност са моделирани по програма на Кеймбридж за международните детски изпити Starters, Movers, Flyers, KET и PET и завършват с вътрешен изпит. 

Освен че опресняват и разширяват материала от учебната година, този тип програми помагат на децата да развият функционални умения за писане и говорене и да приложат на практика, наученото през годината.

Колкото до новата учебна година, обучения по английски и немски започват през октомври. От Лингва Мунди са изготвили изключително удобен график за деца и родители – уикенд занятия за най малките и понеделник сутрин – петък следобед за по-големите, всичко това съобразено със смените на учениците. За най-бързите родители школата предлага 1-вноска намаление за ранно записване до 30.06.2017

В часовете на Лингва Мунди се говори изцяло на английски и немски език, работи се със супер модерни интерактивни дъски, децата се научават да употребяват езика в реални ситуации и подобряват значително успеха си в училище.

За автора

Вашият коментар