Синьо лято стартира за децата на Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

Три летни целодневни занимални стартираха в Младежки център – Пловдив на Гребната база

Общо 85 малчугани от 6 до 12 години присъстваха на официалното откриване на специалните летни занимални на новоткриятия Младежки център под тепетата в присъствието на своите родители и специалисти обучители. 

Те ще се занимават със спорт, английски и куп други приятни игри, детски ателиета и работилници, които ще развиват тяхната креативност и творчество. Спортна академия „Супер Старс“ осигурява 2 различни спорта всеки ден, забавни игри, активности и забавления.

Занималня „Синьо лято“ набляга на английския език, арт занимания, футбола, танците и гимнастиката. Занималня „Виктория Волей“ ще тренира децата на волейбол, крос фит, английски език и арт занимания.

„Радвам се, че толкова деца са избрали да се запишат в летните занимални, които се организират се от пловдивски спортни клубове и образователни центрове със съдействието на Младежки център. В тях освен обучение, ще има различни весели и забавни игри“, заяви заместник-кметът Георги Титюков, който не пропусна да каже на хлапетата колко е важно образованието и им пожела спокойно лято.

Допълнително Младежки център – Пловдив организира и два безплатни клуба – по английски език и „Артиста в мен“ за младежи от 12 до 18 години.

Работата на летните занимални ще продължи до 5 септември. Желаещите могат д се запишат и да получат допълнителна информация в страницата на Младежкия център.

За автора

Вашият коментар