Нов метод за изучаване на английски в естествена среда стартира в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)

Двама канадци с руски произход представиха английски метод за изучаване на езика в неформална обстановка

Без домашни, без учебници, без лекции и без курсови занимания, a само практически опит – това представлява най-общо казано Oxbridge BG курса, който стартира от 1-ви февруари в града под тепетата. Той бе представен от чужденците Илия Нодел и Алекс Горшков на специално парти-събитие в кафе "Аргенто" вчера /25.01/ вечерта. 

Повече от 60 гости от различни възрасти се впуснаха да обменят мисли и опит заедно с Илия и Алекс в първия си урок и да попиват част знанията на двамата канадци. 

Основана през 1998 година Oxbridge BG е английска гимназия с акцент върху Language Acquisition – използване на комуникативния подход и промяна на начина на езици, които преподават по целия свят. Тя работи главно върху промяна на начина изучаване. Организаторите споделиха, че в Мадрид и Барселона са първите места, открити преди 17 години, а сега този доказан метод навлиза и в други части на Европа, като Италия, Франция и България.

"Избрахме Пловдив заради богатата му история и любовта към културата. Градът ще бъде Европейска столица на културата през 2019 година и вярваме, че това е идеалното време повече хора да се впуснат в изучаването на английски език. Това ще е добре, както за местния бизнес, така и за всички пловдивчани и млади хора. Затова каним всички желаещи да се присъединят към нас", споделиха организаторите. 

По време на партито организаторите раздадоха награди от партньорите си на всички дошли на специалното откриване. 

Учебното занимание ще струва 10 лева. 

Курсовете ще се провеждат всеки ден от 11:00 до 21:00 часа, след 1-ви февруари в кафе "Аргенто" (началото на Главната). Записванията можете да направите на място, на facebook страницата или на meil: bulgaria@oxbridgesystem.com

Вашият коментар