Топ лекторът Борис Христов с безплатна лекция за PowerPoint в Пловдив

Лекторът Борис Христов ще представи тънкости в работата с PowerPoint за по-ефективни и добри презентации

“Работите често с PowerPoint? Мислите, че знаете целият му потенциал?  Позволете ни да ви предизвикаме!”

Така започва поканата за събитието “10 PowerPoint” трика за един час”. То е предназначено за всички, които работят с PowerPoint и презентирането е част от тяхната работа с клиенти и екипи. Срещата ще се състои на 16-ти ноември, като единствената й цел е да помогне на участниците да постигнат повече с презентациите си, като им даде знания, които да ги превърнат в този 1% презентатори, които наистина се отличават. 

“С мощен инструмент като PowerPoint можем да постигнем впечатляващи резултати, но учудващо или не, повечето презентатори използват само 10 % от неговите възможности”, споделя Борис Христов.

Лекторът е основател на единствената презентационна агенция 356labs, която в две поредни години презентира на Microsoft Ignite – международна конференция, която всяка година събира над 25 000 души. Toй е избиран многократно за топ презентатор на международни конференции и продължава да участва във всякакви форми на презентации – подкасти, уебинари, семинари, трейнинги, панели и др. Борис води обучения за клиенти от множество индустрии, а компаниите – клиенти са едни от най – големите брандове в света.

Според Борис успешната презентация се състои от няколко компонента, които трябва да са в пълен синхрон – историята, дизайна на слайдовете и самият лектор. На събитието  ще узнаете повече за един от тези компоненти и по – конкретно за една от неговите “съствавни части” – дизайна и функционалностите в PowerPoint, които даже не подозирате, че съществуват; техники и трикове, които ще ви помогнат да постигнете повече с по – малко; инструменти и технологии извън PowerPoint за още по – ефективни презентации.

Срещата  Борис Христов ще се осъществи във Vintage в Дома на културата, на 16-ти ноември от 19:00 часа и е безплатна, но със задължителна регистрация от този линк.

За автора

Вашият коментар