КИА с нов председател към Студентски съвет (ВИДЕО)

След 2 години начело на Студентски съвет, вече бившия председател на пловдивския Колеж по икономика и администрация (КИА) – Богдан Тошев предаде мястото на Димо Пеевски. Богдан бе част от журито на "Млад предприемач" през последните 2 години, както и основен организатор на "Open Student Fest", който за съжаление след 6 години спря да съществува. 

По време на своето управление той и екипа му споделят, като най-важна точка успешните партньорства с другите университети, връзката с НПСС и частния сектор в Пловдив, както и неправителствени отганизации.  

„Когато започнах да се занимавам, студентски съвет на КИА бе доста непозната структура. В днешна дата нещата вече са доста различни, споделя Богдан. 

„Основната насока, в която сме работили е всички студенти на териоторията на Колежа да се чувстват добре и техните проблеми да бъдат решавани на момента, когато се свържат с нас“, добавя още той.

Димо Пеевски планува за бъдеще да дадат още по-голяма гласност на университета, да  участват в още повече студентски инициативи и да продължават да надграждат над себе си.

Гледайте цялото интервю с  тях:

Снимка:George Prapas Photography

За автора

Вашият коментар