Международна дентална лазерна академия в МУ-Пловдив

От 3 до 5 април във Факултета по дентална медицина към Медицински университет в Пловдив ще се петото издание на международната дентална лазерна академия. Лекции, курсове и клинични демонстрации ще бъдат част от програмата на академията, а неин гвоздей ще е демонстрацията на живо за лечение на зъбен кариес при деца с помощта на лазер.

За участниците в тазгодишното издание на лазерната Академия са подготвени лекции на различни важни теми. Гост-лектори ще бъдат водещи преподаватели от Световната федерация по лазерна дентална медицина, а също така и изтъкнати български специалисти. Сред тях са проф. Н. Гутхнехт от Германия, проф. Й. Арнабат от Испания и професорите С. Намур и Р. де Мур от Белгия. Нови акценти в Академията са лекциите по правни въпроси, мениджмънт на лазерната практика и как да работим безопасно с лазери.

Участниците ще имат възможността да наблюдават и голям брой клинични демонстрации върху пациенти в реално време. При откриването на Академията, Проф. Джошуа Мошонов от Университета в Йерусалим, Израел ще бъде официално обявен за почетен член на Българското Дентално Лазерно Общество и награден за приноса му към развитието на лазерната дентална медицина в България.

За автора

Вашият коментар