Търси се: Студент на годината

НПСС откри процедурата за номинации в VІI-то поредно издание на Националния приз „Студент на годината”. Студентите, желаещи да участват, могат да подават своите документи  в сайта :  http://www.studentnagodinata.eu/ , а призьорите ще бъдат отличени на официална церемония в София през декември.

Ежегодно (от 2006 година насам) студентските съвети от всеки университет в страната предлагат най- изявените си студенти да се състезават за отличието „Студент на година“. Конкурсът има за цел да даде сериозен тласък в живота на тези млади хора и да направи публично достояние техните успехи. Основната идея е всяка година да бъдат отличавани най-добрите студенти и докторанти в българските висши училища.

Участниците следва да отговарят на определени критерии, отнасящи се до постигнатите им резултати в областта, в която се обучават. 

Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

Дойде и  твоят ред! Кандидатирай се за Национален приз "Студент на годината", сега! Бъди сред първите, които ще бъдат отличени в 10 области на образованието в Република България.

Предай своята кандидатура към Студентския съвет на твоето висше училище в срок до 17 ноември 2013 година. 

 

Вашият коментар