В АМТИИ провеждат ранни изпити за ПР и Артмениджмънт

Изпитът за ранното кандидатстване в магистърските специалности „Артмениджмънт“ и „ПР на арторганизации“ в АМТИИ  „Проф. Асен Диамандиев“ще се проведе днес. 

Ранното кандидатстване дава предимство за заемане на местата по държавна поръчка, в случай че кандидат-студентът не е завършил бакалавърска програма по държавна поръчка, посочи професор Константинова, преподавател по „Артмениджмънт“.

Желаещите кандидат-студенти за магистърските специалности могат да получат по подробна информация в сайта на Академията, както и в учебен отдела на тел. 032/ 601 445.

През миналата година Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство бе отличена като най-добро висше училище в България в професионално направление „Теория на изкуствата“,към което са трите магистърски програми „Артмениджмънт“, „ПР на арторганизации“ и „Аниматор изкуство в туризма“.

Повод за гордост с днешна дата екипът на АМТИИ – Пловдив има и във връзка със завършващите студенти. Випуск 2019/2020 г. в специалностите „Артмениджмънт“ и „ПР на арторганизации“ показа отлични знания на държавния изпит миналата седмица.

За автора

Вашият коментар