Марешки: Ще направим минималната пенсия 700 лева

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки, чиято политическа формация остана извън борда в 45-то и 46-то Народно събрание, обеща в публикация в социалните мрежи, че ако партията му участва в следващото управление на страната, тогава минималната пенсия ще стане 700 лева.

КОЛКО ВСЪЩНОСТ ТРЯБВА ДА Е МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ?

Решението на депутатите за скромно увеличение на минималната пенсия е подигравка. Затова ли искат още да стоят в Народното събрание, за да взимат такива недодялани решения и да се гаврят така с хората. Това не е увеличение, това е цинизъм!

Промяна не се прави с плахи и некомпетентни стъпки, а с революция!

Тези депутати трябва със срам и наведена глава да напуснат не само тази свещена сграда, но и политиката! Не разбират нито от социална политика, нито от управление на пари!

Ако ВОЛЯ е в следващото управление, ще направим минималната пенсия 700 лева. Към момента това е реално постижимо и нужно. Няма какво да си играем с малки добавки. Те с нищо няма да променят стандарта на живот на старите хора. Крайно време е за рязък скок в пенсиите, за да почувстват възрастните реалната грижа на държавата към тях.

ВОЛЯ винаги е настоявала за голямо увеличение на доходите на българите. А този сбор от некадърни и безхаберни депутати в момента е най-голямата беда за България.

ПРОДАЖНИЦИ! ПОЗОР! ОСТАВКА! ЗАТВОР!

За автора

Вашият коментар