8 хил. българи окупират Уембли

Родната агитка ще подкрепи националния отбор на чужда земя с огромен потенциал след няколко годишно затишие. БФС вече продаде близо 5000 билета за мача с Англия на „Уембли" на 3 септември. Интересът към първия ни мач от европейската кампания е огромен и най-вероятно цифрата на продадените билети в България ще бъде още по-сериозна.
 
Цените на талоните са 117 лева за втора категория и 94 лева за трета категория, като последният срок за закупуване от сградата на БФС е днес. Домакините от Англия са предоставили 8000 билета за мача. Най-вероятно талоните, предназначени за нашата агитка, които останат след предварителната продажба, ще бъдат пуснати на касите на „Уембли" в дните преди срещата.

Всички вътрешни фен – клубове стягат редиците си за пътуване до Острова. Начертаните планове се водят вече три месеца, как ще се пътува и откъде ще се тръгне, за да се стигне до един от най-интересните стадиони в Европа.

Феновете на Ботев Пловдив ще тръгнат организирано за Англия като ще сменят 2 редовни полета до самия мач. Очаква се бултрасите от Англия и тези от страната да наброяват 200 човека. 

Вашият коментар