Денят на храбростта с тренировка на открито

Активни пловдивчани отбелязват Деня на храбростта (6 май) с функционална тренировка на открито. Те ще бягат, ще се изправят пред аджилити предизвикателста, ще играят забавни упражнения с другар и ще направят тренировка със силови елементи.

Тренировката ще се проведе на поляната на Младежкия хълм и е с начален час 18:30ч. „Не пропускайте възможността да сме отново заедно на открито и да се изпотим с усмивка и да сме пример, че няма почивен ден за движението“, подканват от WOW клуба- „Поканете с вас приятели, защото с приятели винаги е по- мотивиращо и за пореден път докажете на себе си, че сте храбри, смели и надъхани WOW машини“.

Тренировката е подходяща за всеки, а инструктори ще бъдат Мая Личева и Огнян Банялиев.

През изминалия месец клубът за движение, отново организира тренировка на открито. Тя бе с благотворителна цел и събра  1000 лева, а всички събрани средства бяха дарени за програмата "Домашни грижи" на „Каритас България”. Вижте снимки от благотворителната тренировка ТУК.

По време на фестивала „Здравей здраве“, тренировката на WOW също не мина без кауза, като младите хора облякоха фланелки в подкрепа на Ники и тренираха с тях повече от час и половина. Снимки и видео можете да видите ТУК.

За тренировката на 6-ти май ще важат всички клубни карти, както и редовната единична цена на WOW Sport club.

Вашият коментар