Девети фестивал на здравословния живот Здравей, Здраве! в Пловдив

„Даровете на ума и сърцето“ е мотото на деветото издание на фестивала

Здравей Здраве ще се проведе в града под тепетата този уикенд /21 и 22 април/ в Дома на техниката и Градската градина 

Както и през изминалите години фестивалът запазва важната си роля да бъде полезен на хората и в рамките на два дни посетителите на събитието ще имат възможност да се включат в поредица от безплатни прояви и демонстрации, свързани продукти за превенция и здраве. Повече от 130 практици-холистици, спортни инструктори и производители на здравословни продукти и услуги се обединяват от желанието да споделят знание и опит в нетрадиционните  подходи в лечението на заболявания и необходимата грижа, за да бъдат избегнати.

Фокусът тази година е върху теми, които ангажират с участие в цялостния здравословен процес, мобилизират личния потенциал за създаване на благоприятна среда и живот, изпълнен със смисъл. Акценти в програмата са теми като “Аз, Лечителят”, “Успешен глас-природен глас”, “Епигенетика или защо не сме жертви на наследствеността”, както и теми свързани с финансовата свобода, мечтите, щастието и др. Ще се предлагат и книги за писане на рода и родовата памет.

Повече от половината лектори в изданието за първи път се представят в Пловдив и техният поглед дава допълнителен чар на събитието. На форума ще участват и представители на научната общност – факт, който доказва разгръщането на потенциала на този популярен пловдивски форум. 

Интересни акценти ще бъдат и представянето на системите за ранно предупреждение за природни опасности, “Пръстенът на Атлантида”, както и ползите от „бебеносенето“.

Предвидени са и творчески работилници, в които малки и големи ще могат да изпробват рисуването с къна или отливане на свещи с пчелен восък.

Неизменно съпътстващите изложението спорт и движение ще са разположени както на закрито, така и на открито в Градската градина (до Виенския павилион). Предвидени са игри, занимания в колектив – танци, групова тренировка по мобилност, сърдечна-танц медитация, хип-хоп, тай-чи, зумба, йога и други.

  • СНИМКИ от фестивала Здравей, Здраве може да видите ТУК
  • Програмата е публикувана на сайта на фестивала ТУК
  • Повече подробности може да откриете на фейсбук страницата ТУК

За автора

Вашият коментар