Христо Стоичков танцува с Дженифър Лопес и Рики Мартин

България по традиция не участва на предстоящия Мондиал 2014, но това не можа да спре Христо Стоичков да взема участие в Световното по футбол в Бразилия. Камата стана едно от официалните лица на първенството и засне специална видеоверсия на хита "Adrenalina" в качеството си на анализатор в спортен тв канал.

 Във видеото Стоичков  танцува и пее рамо до рамо с Рики Мартин, Дженифър Лопес и други спортни коментатори, а клипът  влезе в списъка с неофициалните песни на Световното.

"Adrenalina" има над 70 млн. пъти в YouTube, но не успя да стане официален хит на Мондиала. Такъв стана Dar um Jeito (We Will Find a Way), който е колаборация между Авичи, Карлос Сантана и Уайклиф Жан.

Относно работата си като коментатор, в интервю Камата споделя, че иска да е себе си, а не един от "шарлатаните" в медийния бизнес, които "говорят колкото да не заспят", и заявява: "Аз съм много директен и мнозина ме харесват заради това, а онези, които не ме харесват… не те ми плащат сметките за телефона или училището на децата ми."

 

За автора

Вашият коментар