Стартира 21-то екшън издание на „Турнир Пловдив“

Пловдив ще е домакин на "Фитнес и Бодибилдинг уикенд" за 21-ва поредна година

Две състезания по фитнес и културизъм през уикенда 20 и 21 април 2019 очакват любителите на спорта под тепетата. На 20 април 2019 год. (събота) ще се проведе традиционният „Турнир Пловдив”- квалификация за Балкански и Европейски първенства.

Ако сте се затъжили за състезания, през дългата зима и искате пролетни емоции и много екшън, то непременно планувайте да сте в Пловдив на 20 април, за да гледате на живо изпълненото с много емоции и мускули събитие. Ако сте състезатели, ви очакват много награди и аплодисменти, а ако сте зрител също ще имате възможност да се включите в игри и надпревари за публиката, защото „Турнир Пловдив” ще предложи от всичко по много. 

Турнир Пловдив 2019 ще се проведе в Международен панаир Пловдив, Палата №7. Програмата предвижда 2 тура с начало на първи тур в 11 часа и втори тур от 16 часа. 

Очаква се силно участие на състезатели от цялата страна, а така също и появата на най-добрите ни състезатели, защото „Турнир Пловдив” е квалификация за Балкански и Европейски първенства и на него ще се определи състава на националния отбор.Тази година България ще участва с отбор от най-класните си състезатели на Европейското първенство, което ще се проведе от 1 до 6 май в Санта Сузана, Испания и на Балканското първенство в Корфу, Гърция от 17 до 19 май.

На 21 април 2019 год. (неделя) пък е Държавното първенство за юноши, младежи и девойки. Старта на състезанието е от 15 часа в Международен панаир, палата № 7. 

Наред със състезанията в двата дни на Фитнес & Бодибилдинг Уикенд Пловдив ще има и Фитнес Експо на спортни уреди, спортни дрехи, хранителни добавки и аксесоари с изложители от цялата страна, които обещават големи намаления и атрактивни цени специално за уикенда, а така също възможности за тестване и дегустация на различни продукти.

Зрителите ще имат възможност да се включат в игри и надпревари за публиката, защото „Турнир Пловдив” ще предложи надпревари и за тях. За публиката ще има състезание за мускулна сила, а всеки от публиката ще има възможност да участва във томбола и да спечели страхотни награди от партньорите на турнира от Sony center – Plovdiv.

Домакин на събитието са Спортен Клуб Масъл Арт  с председател инж. Ким Мерджанов и „Мускули и Фитнес” с управител д-р  Светомир Хубенов.

Предварителна продажба на билети на касата на СК "Масъл Арт" – ул. Гладстон 15 и в деня на състезанието на касата на палата № 7 в Панаир Пловдив.

 

Вашият коментар