Добрата новина: Събраха нужната кръв за 9-годишната Ромина

Чудесна новина споделиха близките на 9-годишната Ромина от Стара Загора, лекуваща се от левкемия в клиниката по хематология в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив.

Необходимата кръв вече е събрана и търсенето на кръводарители към момента се прекратява.

Ето и какво послание на благодарност отправиха близките на детето:

„До всички, дарили време и кръв за Роминка, споделили тревогите и призивите ни, до всички съпричастни и прекрасни хора – огромно БЛАГОДАРИМ!

Към днешна дата необходимата кръв е набрана и търсенето на кръводарители засега се прекратява !В случай, че се наложи отново преливане, ще подновим кампанията!

Бъдете здрави и все така отдадени на чудото ЖИВОТ!

Благодарим!“

Припомняме, че стотици хора от цялата страна изразиха готовност да дарят кръв за 9-годишната Ромина, когато научиха за проблема, който трябваше да бъде решен спешно, а първата част от мисията за оздравяването на момиченцето вече е успешно завършена.

Предстои откриване на дарителска сметка на името на Ромина, чрез която да бъде подпомогнато нейното лечение, за което през следващите няколко месеца се очакват процедури и извън България.

Коментари (1)

  1. Много се радвам за чудесната новина.Утре се надявам превода да бъде потвърден от банката,тъй като утре е вече работен ден.❤

    Отговор

Вашият коментар