За 14-та поредна година студенти организират Бизнесът в Действие

Събитие създадено от младежи за младежи

По данни на НСИ безработните младежи в България са 40+ хиляди. В AIESEC споделят колко трудно е за едни младеж да започне стаж или работа в компания, поради липса на практически опит или меки умения. 

„За 14-а поредна година ще дадем шанс на младите хора да се свържат с бизнеса и да приложат наученото в университета на практика, решавайки казуси на различна тематика. Чрез казусите те ще успеят да се запознаят с ежедневните проблеми, с които се сблъсква една компания и накрая ще получат сертификат. Казусите ще се проведат на 14-и, 19-и, 20-и и 21-и април в централите на PwC, DHL, Emag, EY, Orbico, Raiffeisenbank, TTEC, Coca-Cola HBC, B EYE, AIG, ITR Services и  Baumit“, споделиха студентите от най-голямата световна мрежа за mediacafe.bg

Откриването ще бъде на 13-и април в Интер Експо Център, на което можете да чуете специалисти в сферата на Предприемачеството, Корпоративната среда, Фрийлансинга и Персоналното развитие, както и да създадат социални контакти.

Събитието до момента е успяло да помогне за развитието на 1800 младежи в България. Ето какво споделят Иван Цонев и Стефан Григоров за тяхното БиП приключение:

“Няма по-голямо предизвикателство, от това да решиш реален проблем на международна компания. Предизвиквам те на BIP 2019.”

“BiP те пренася в друг свят, където освен да се запознаеш с нови хора, можеш да говориш за идеите и мечтите си спокойно, без някой да ги осмее.

Какво бих казал наистина: Защо да не участваш? Възможностите се откриват пред теб, когато го търсиш.”

Всеки на възраст между 18-30 години може да се включи напълно безплатно ТУК, а повече информация за събитието може да открие ТУК.

Как протива Бизнесът в действие може да разбере от ТУК

Вашият коментар