Младите предприемачи в Пловдив влизат в „битка“ за 8-ма година (ВИДЕО)

За осма поредна година в Пловдив ще се проведе конкурса „Най-добър млад предприемач

По традиция началото бе дадено с първата от поредицата срещи в Европейско висше училище по икономика и мениджмънт, където главният организатор заместник-кметът Георги Титюков се срещна със студенти и евентуални участници в надпреварата.

„Тази година срокът за подаване на бизнес плановете е до 20-ти януари 2017 година до 17.00 часа в деловодството на Община Пловдив“, уточни той пред студентите, като се адява се и този път да има достатъчно инициативни младежи, които да се включат с идеи и иновативни предложения.

Първа награда отново ще е в размер на 7000 лева, втора – 4000, а двете трети места ще се "задоволят" с по 2000 лева за своите проекти. Според условията на конкурса могат да участват младежи на възраст от 18 до 33 години и да са с адресна регистрация в Пловдив. Желаещите могат да представят своите проекти на български език, разяснени в до 25 страници.

Специално жури от външни експерти в това число преподаватели, представители на студентски съвети, журналисти и служители на Община Пловдив ще оценяват участниците на два етапа. За втория етап ще бъдат поканени първите 10 проекти с най-висока оценка.

На днешната среща присъстваше и Анастасия Чочева, която преди няколко години спечели второ място и разви своя проект до успешен бизнес в областта на преподаване на танци на деца, като е увеличила и броя на служителите във фирмата.

Повече за победителите от миналата година със снимки може да видите ТУК или в следващото видео:

Допълнително информация желаещите могат да получат от дирекция „Спорт и младежки дейности“ на телефон: 032/276 984. 

Още за Млад предприемач през годините:

 

Вашият коментар