Елена Петрова: Асен Блатечки работи с нечовешко темпо (ВИДЕО)

Британската комедия "Когато котката я няма“ гостува в Пловдив на 5-ти юли

Театрална формация „Мелпомена” е известна под тепетата, тъй като е гостувала с хитовите си постановки „Вражалец”, "Досадникът” и „Големанов”, а след края на всяка публиката се залива от смях. В началото на юли формацията отново престига в Пловдив с комедията „Когато котката  я няма“.

Главните роли са поверени на Асен Блатечки и Калин Врачански, които си партнират с Карла Рахал, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова. Сценографията и костюмите са дело на Антония Попова, а музиката е на Христо Намлиев.

Аз съм много възхитена от моя колега Асен Блатечки. За първи път работим заедно, като режисьор и актриса“, сподели наскоро пред mediacafe.bg актрисата Елена Петрова,“

"Страхотен нюх, страхотна визия за това как трябва да изглежда една постановка. Той беше абсолютно подготвен. Много леко се работи с него“, добавя талантливата Елена Петрова.

Историята  на „Когато котката я няма“ надниква в спалните на две семейства. Оказва се, че в едното има изобилие от секс, а в другото сериозно липсва. В едното семейство ролите на мъжа и жената са разменени, а в другото – преувеличени. Това, което ги свързва е, че всеки крие истинските мотиви на поведението си.

„Представление е с много силна драматургия, с много  богати образи. Много е смешно, много е забавно. Това е наистина час и половина абсолютен релакс, страхотна смехотерапия“, сподели открито мнението си за спектакъла хубавата Елена.

Вижте какво каза още тя пред нашата камера, зад кулисите на голмята сцена на Борис Христов: 

Билети са на цени от 12 до 20 лева и можете да закупите от  Агенция For You, която се намира на бул. Княгиня Мария Луиза 43. Телефони за резервация: 0883378990 и 0894611188. 

Вижте интервюто със звездите на Стефан Рядков и Георги Мамалев ТУК

За автора

Вашият коментар