Game Jam 3: Да избягаш за 48 часа от реалността (ВИДЕО)

Остават 10 дни до началото на третия пореден Game Jam под тепетата. Както всяка година се обръщаме към организаторите, за да ни разкажат в какви темпове тече подготовката на събитието. 

"Очакваме поне над 100 човека тази година, като до този момент са се записали 60. Хубавото е, че се разрастваме, защото и Варна се присъединява в голямото семейство на Game Jam България", сподели главния виновник засъбитието Стефан Ставрев. 

"Хубавото е, че тук участват всякакви хора, от всякакви възрасти – ученици, геймъри, дизайнери, маркетолози, студенти и професионалисти. Този смесен колектив липсва в гейм бранша в България. А тази мешена скара, която се създава ражда най-силните идеи, В Game Jam няма никакви дистрикции за идеите, защото игрите са за това – хората да правят неща, които в реалния живот не могат, това е една виртуална реалност", сподели един от победителите от първия Game Jam през 2014-та година Любомир Григоров, който сега е в ролата и на организатор на екипа под тепетата. 

Международният говорител тази година ще бъде Алексей Савченко /Epic Games Europe/, който определено ще вдигне нивото на събитието под тепетата и ще насочии още повече прожекторите към себе си. 

Вижте видеото със Стефан и Любо:

Повече за Game Jam през 2016-та година може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар