Коледно парти събира „непослушните“ в Пловдив, дава пари на гостите

Г-н Гринч, който ще спаси Капана от Коледа, кани на парти в SOUND TRAP

Още от деца ни казват, че ако не сме добри, няма да получим нищо за Коледа. Самата Коледа се свързва с доброто, сърдечност, солидарност и едни такива все хубави качвства, идеалистични.

На 25-ти в Sоundtrap ще се състои едно парти за всички, които не са били толкова идеални през цялата година – Grinch in Trap l Xmas Trap. Именно в този дух ще бъде цялото събитие – всички гости ще имат възможността да кажат защо мразят Коледа, като stand-up с микрофон. Гостите ще имат удоволствието да пият крокодилови коктейли с много йегермайстер, докато люпят и унищожават коледна украса.А организатори напомнят, че  иедеята не е да мразят, а да се забавляват.

Входът за Гринч партито ще бъде -7(минус 7) стотинки. Тоест на входа, организаторите ще ви дават по 7 стотинки, за да влезете. Какво по-хубаво?

Зелената светлина ще прегърне нощта, а Гринч ще открадне коледния дух на всички гости.Няма да раздава близалки, няма да раздава бонбони, няма да раздава подаръци, нито да обединява хората, защото Коледа според него е много повече от това.

..защото Коледа е малко повече…

Вашият коментар