Pyrotechnix Crew и Насимо готвят проект в Капана, да се стяга и Кичука (ВИДЕО)

Пловдивските художници Димитър Механджйски и Васко Лалов се прибраха буквално преди часове от първото си поесещение във Франция, където бяха специални гости на изложба на On/Of crew в Париж. Stern и Dark, както са известни в underground средите успяха да вдигнат и първия си калкан в морската ни столица Варна миналия месец след близо две години организация. Буквално преди това пък те бяха гости в Плевен, а някъде по същото време Митко откри и изложбата с Елеонова Маринова в Червена точка в София. И покрай всичко това двамата графитаджии намериха време да разкрасят Капана, да бъдат част от журито на Ред Бул състезанието на Капана Фест и да запишат своето първо авторско видео благодарение на Inpuster Plaga

За всичко това mediacafe ви информира постоянно, но по-интересно е да чуем от самите тях как протича активно лято 2015 за Pyrotechnix Crew и какво са ни приготвили те до края на годината, защото крю-то в края на ноември ще направи 10 години, а това означава еднo голямо събитие за всички техни приятели и фенове. 

"Това да имаме работа и да сме активни ни зарежда страшно много. Няма значение дали вали сняг или дъжд ние работим по всеки стойностен прокет, който ни се предложи". споделиха двамата прeд нашата камера. 

"Натрупахме доста опит от Париж и сега ще приложим с огромен ентусиазъм в Кичук Париж през септември, когато е фестивала "Древен и вечен". Просто нямаме търпение да дойде, защото ще покажем най-доброто от себе си", казват двамата кичукпарижани в един глас и се поглеждат с доверие. 

"Готвим и нещо мнопго яко с Nasimo в Капана, което ще може да видите до две седмици", казва Димитър Механджийски.  

Повече за Stern и Dark със СНИМКИ и ВИДЕО ще намерите в сайта за графити на България

Вашият коментар