На опашка за снимки от Pink Tsonk (ВИДЕО)

Фотографската задруга в Пловдив се увеличава с всеки изминал вторник

Pink Tsonk или казано Виктор Цонев, познат още под тепетата, като музикант, DJ и не на последно място – юрист. Общото между всички тези професии и интересни хобита на Виктор е работата му с хора и това няма как да не си пролича при първата му самостоятелна изложба – представяне в шестия Фото вторник в клуб Библиотеката, която събра повече хора, отколкото Рут Колева на импровизирания плаж на Марица през изминалия септември. За тези, които го познават, това не е никаква новина.

Фотографът на повечето underground и punk събития под тепетата от последните 2 години, запечатва в стотици кадри усмихнати лица и физиономии почти всяка седмица, когато не е зад пулта. Стилът му е  черно-бял и сигурно по това лесно ще го познаете. Споделя, че има голям проблем с цветовете, а това, което заснема обръща в тези цветове и страшно му допада. Така да е. Но определено има и много добри попадения и с цветните снимки.

Така че, ако го видите някъде, на някое буреносно парти му се усмихнете. И докато се усетите той вече ще е хванал момента в най-свежата ви поза.

Вчера вечерта Виктор и всичките му приятели си спретнаха дълга експериментална фотосесия, а десетките апарати не спираха да щракат през цялото време. Вижте и чуйте какво сподели Виктор пред камерата на mediacafe:

За автора

Вашият коментар