BMW торнадото, което помете Пловдив на Гергьовден (СНИМКИ)

BMW Клуб България отпразнува своя пореден 16-ти рожден ден в Пловдив с най-мащабното автомобилно събитие на територията на България

Хиляди почитатели на немската марка автомобили BMW се стекоха на 16-то издание на националния БМВ събор в панаирното градче въпреки лошото време. В петък внезапно торнадо из панаира е обърнало всички шатри, но даже и това не спря огранизаторите, които за няколко часа вдигнаха всичко наново и оправиха бъркотиите съотворени от природното чудо. 

Феновете на бързите скорости не можеха да се оплачат, както от голямото разнообрази от коли, така и от сериозното количество напитки, бира за феновете, храна и достатъчното санитарни възли. Беше организирана специална фотосесия със всички професионални състезатели-участници в програмите на събитието, а това нямаше как да не зарадва хилядите млади хора, които бяха в еуфория, щастливи и усмихнати през цялото време. Естествено имаше много желаещи за снимки с техните кумири състезател и дори и малки деца.  

Събитието протече на три етапа, като включва дрифтове, състезания, шоу- програма с много атракции и изненади и томбола за присъстващите.

В събора участваха собственици на БМВ-та от цялата страна, като са представени почти всички областни градове. Феновете на бързите скорости определено са най-голямата и разнообразна гилдия, а количеството на автомобилите се увеличава с всяка изминала година  – състезателни машини, лъскави улични резачки и абсолютно оригинални ретро зверове бяха изложени на феста, а шоуто определено впечатли всички присъстващи. 

Кулминацията на деня бе впечатляващата дрифт програмата на професионалните шофьори, която беше разделена на няколко части, а красиви дами напомниха защо колите и жените вървят винаги ръка за ръка, като не пропуснаха да направят и еротична автомивка, но този път поканиха всички хора зад стените на пистата да се присъединят и да гледат по-отблизо шоуто. За целта използваха един от най-редките и уникални модели на марката БМВ 8-ма серия с прекрасен тюркоазен цвят.

 

Организаторите не пропуснаха и да раздадат награди в различните категории за любимата марка, като подаръците бяха осигурени от техните спонсори под различни форми. 

СНИМКИ и ВИДЕО от BMW събора през 2016-та година може да видите ТУК

ОЩЕ СНИМКИ от събитието тази година може да видите ТУК

Фотограф: Деян Романов /plovdivclubs.com/

Вашият коментар