Близо 3 000 българи се включиха в играта на Discovery Channel „Виж Динамо на живо!”

2 829 българи взеха участие в играта „Виж Динамо на живо!”, организирана от Discovery Channel във Фейсбук, а 10-има от тях спечелиха голямата награда – лична среща с невероятния магьосник на 9 октомври в Букурещ. Надпреварата продължи две седмици на страницата на Discovery Networks Bulgaria в социалната мрежа, като всеки ден над 200 души се регистрираха в специално създадената апликация.

„Не мога да повярвам, че съм един от победителите в играта, които ще се срещнат с Динамо и ще видя на живо някои от най-изумителните му трикове. Това е изключителна възможност  и съм изключително щастлив, че ще бъде част от това събитие!”, сподели един от щастливките късметлии. „Феновете ни отново доказаха, че звездите на Discovery Channel са техни любимци и срещата на живо с тях е мечтано изживяване.

За 14 дни фен базата ни нарасна с близо 14 000 души. Резултатите са красноречиви и сме щастливи, че ще сбъднем желанието на 10 български фена да се запознаят с Динамо.”, коментират от Discovery Channel.

10-мата късметлии бяха избрани на томболен принцип в присъствието на нотариус. Победителите ще се видят лично с един от най-невероятните британски илюзионисти на специално събитие на 9-и октомври в Букурещ. Discovery Channel подарява и 10 издания на автобиографичната книга на Динамо „Няма невъзможни неща: приключенията на един уличен магьосник“ с автограф от автора на други 10 участници в играта „Виж Динамо на живо!“.

Магиите на Динамо спират дъха и приковават вниманието на всеки срещнат с мащабите и новаторския си подход. Ходенето над река Темза, левитирането до автобус и изчезването на предмети са само част от триковете в репертоара му. Новият четвърти сезон на „Динамо: Невероятни магии” се завръща по Discovery Channel от 20-и октомври. Всеки епизод ще отведе зрителите на магично пътешествие в компанията на Динамо.

Той ще обиколи различни точки на света – от Лос Анжелис, Сан Франсиско и Париж до Индия, а на финала ще се върне обратно в родното си градче Брадфорд, Великобритания, за да представи новите си трикове.

Вашият коментар