Динамо се завръща по Discovery Channel от 20-и октомври

На 20-и октомври от 22:00 ч. илюзионистът Динамо се завръща по Discovery Channel, за да омагьоса зрителите с изумителните си трикове. Премиерният четвърти сезон на „Динамо: Невероятни магии” представя вълнуващото пътуване на британеца в различни точки на света, смайвайки всеки срещнат с необикновените си способности.

Първата спирка от новия сезон на шоуто е слънчева Калифорния, САЩ. Приземяваме се в Лос Анжелис, за да се разходим с Динамо по неоновите булеварди на „града на ангелите” и да се потопим в градската култура. По пътя си илюзионистът ще използва магия, за да напълни с пари кесията на уличен музикант само с едно движение.

Магическото пътешествие на Динамо продължава през далечна Индия, където британецът се включва във фестивала на цветовете, известен като „Holi Festival”. Една разходка по улиците на Мумбай ще се превърне в епично приключение с участието на боливудската звезда Ифран Кан. После Динамо ще отиде в един от най-многолюдните крайни квартали в света, за да смае стотици случайни минувачи с новите си невероятни магии.

Четирите изцяло нови епизода проследяват пътуването на Динамо под Ламанша до Париж. Илюзионистът оставя без думи местните жители и посетители на френската столица, преди да се отправи отново към Лондон, където започва историята му. Редица знаменитости като музикантите от Coldplay, One Direction и Сам Смит също взимат участие в епизодите.

Поредицата „Динамо: Невероятни магии” проследява Динамо от плахото му начало в Брадфорд до превръщането му в един от най-популярните съвременни илюзионисти. Изумителните трикове, които му печелят световно признание, са: ходене по река Темза в Лондон, разхождане отвесно по сградата на LA Times и левитиране пред статуята на „Христос Спасителя” в Рио де Жанейро, Бразилия. От 20-и октомври гледайте внимателно, защото няма да повярвате на очите си.

За автора

Вашият коментар