Форматът Trap Pazar за първи път в Пловдив

Модното събитие Culture Beat Pazar гостува и в Пловдив с домакин Sound Trap. Пазарът ще се проведе и на двете нива на пространството на Инкубатор през ноември.

Събитието Culture Beat Pazar  представя значими имена от света на модата, които за първи път ще представят нещата си в подобен формат на публиката в Пловдив. Всички уважаващи себе си и външния си вид дами могат да посетят Sound trap в неделния следобед на 22-ри ноември, където ще съчетаят бутиков шопинг и споделено с приятелки време.

Trap Pazar е бутиков пазар, който ще събере под един покрив модни дизайнери, бижутери, стилисти, блогъри и селектори, които ще предложат на клиентите си неустоимо изобилие от облекла и аксесоари в духа на новите тенденции, винтидж изкушения, авторски предмети и картички. Flicka, Paolina Yuliyanova, Beti hand mades, Vintage Lovers, Ashante, Creative Line, Vyara Tzeneva, Neda Pavlova, Лиляна Станаилова, Marcus Store / пълната селекция автори, скоро в страницата на пазара в фб/ са само част от артистите, чиито нови колекции ще се продават между 12:00 и 20:00 часа в най-арт мястото на Пловдив
 

За автора

Вашият коментар