Кампания търси дом за бездомни кученца

Този уикенд в Пловдив на площад „Централен“ в Пловдив се провежда кампания „Подари дом за Коледа“

Еко-зоо-мероприятието е организирано от две неправителствени организации – Фондация „Animal Welfare Bulgaria“ и Немски кастрационен център при Фондация „Помощ за бездомните животни“, и се провежда с участието на Общинския приют за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“.

Призивът на организаторите е : "АКО КУЧЕНЦЕ Е В ТВОЯ СПИСЪК ЗА КОЛЕДА, ЗНАЙ ЧЕ ДЯДО КОЛЕДА НЕ МИНАВА ПРЕЗ ЗООМАГАЗИНИ! ОСИНОВИ, НЕ КУПУВАЙ!

И ако сте размислили добре или просто искате да се информирате, заповядайте на площада пред Централна поща в Пловдив, където ще можете да се запознаете с някои от кучетата, настанени в общинския приют и да ги осиновите веднага.

На мястото на събитието ще бъдат и представители на двете неправителствени организации, които ще ви разкажат подробно за своята работа – активна доброволческа дейност по социализация на кучетата в приюта и безвъзмездно кастриране на безстопанствени кучета и котки в Пловдив.

Ще можете да закупите дрешки и аксесоари за домашни любимци, както и брандирани чаши и тениски на фондациите, като събраните средства ще бъдат използвани с благотворителна цел за покриване на разходи по лечение и изхранване на кучета в беда. 

За автора

Вашият коментар