Хакери вилнеят зад океана

TheSystem е името международна операция на Хакерите от колектива NullCrew. Обект на внимание на това начинание са правителствата по света. “Толкова дълго време бяхме мамени от наши хора, които не заслужават повече власт от нас. Всички сме хора”, заявиха хакерите. “Ние заслужаваме да се държат с нас като с човешки същества. Не искаме повече физическа, финансова злоупотреба от тези организации и правителства. Време е да се ОБЕДИНИМ.

Да се борим за това, в което вярваме – свободата, добавят те. ”Хакерите канят всички по-напреднали интернет потребители да се присъединят към кампанията им, дори и тези, които не са част от Anonymous или други подобни колективи. “Има и други начини да се борим: протести, статии, видео материали. Участието ви по един от тези начини, ни прави с една стъпка по-близо до свободата… една, но за всички. Време е да покажем на правителствата ни, че ние НЕ толерираме тази злоупотреба и това, че ни е ПИСНАЛО,” добавиха те.Т
 
очните имена на техните цели все още не са разкрити, но хакерите твърдят, че най-големият им приоритет е Американската армия и американските щати като Тексас и Монтана.

 

 

За автора

Вашият коментар