Хелуински изненади дебнат най-малките в центъра на Пловдив

Тъмната страна на годината ще посрещне подобаващо в най-омагьосания ресторант под тепетата 

Тази година изненадите на Хелуин за най-малките и техните родители ще се пренесат в ресторант Атлас

Ресторант Атлас ще се изпълни с  вещици, демони и страшни чудовища, които ще превърнат нощта на Хелоун в истински хорър. Подобаващо зловещ интериор с паяжини и всякакви други задължителни за празника елементи ще разкрасят заведението

От няколко години насам на 31-ви октомври Пловдив се преобразява в напълно различен стил. По целия център започват да щъкат вещици и демони оцапани в червена боя с оригинални костюми. По традиция винаги има едно място, което привлича всички тези странни създания, за да се покажат кой е по-страшен и по-оригинален. Тази година то ще бъде ресторант „Атлас“, който вече е предвидил страхотна украса,  състезания и  забавление за децата, конкурси за най-страшен костюм и фенер и още и още.

Любимият на цели семейства ресторант Атлас е подготвил много приятни емоции за своите най-малки приятели, за да бъде денят наистина забавен за всички "вампири". Специалната парти концепция за празника на "Вси Светии" е в две части за най-малките. Вратите на ресторанта се отварят в 11:00 часа на обед и в 19:00 часа, като всички ги очаква работилница за фенери от тиква, състезание за рисуване на най-страшен фенер, конкурс за най-атрактивен костюм и още и още. Двете събития ще се водят от аниматор, който ще се грижи усмивките на да слизат от лицата на децата. 

Те могат да се насладят на страшни вкусотии в буквален и преносен смисъл, специално изработени от майсторите кулинари на ресторант Атлас, а родителите, които също са се преобразлили специално за празника, ще получат бутилка вино от заведението.  

Шеф майсторите на ресторант Атлас са избрали меню за деня съставено от салата от печена тиква, микс от салатки, орехи и медено балсамов дресинг; Крем супа от тиква с кокосово мляко и хрупкава скарида; Ризото с крем от тиква и салвия, а за десерт панакота с кокосово мляко и бял шоколад. Детското меню ще съдържа бургер с пресни пържени картофки и подарък фенер от тиква.

Ето всички изненади, които може да откриете за HАLLOWEEN в Атлас 

Семейна вечеря или обяд в ресторант ATLAS  

Хелоуински обяд с деца от 11:00-13:00 часа

  • работилница за фенери от тиква
  • състезание за рисуване на най-страшен фенер 
  • състезание за най-атрактивен костюм 
  • специално детско меню 15 лв
  • за родителите – тематични кулинарни изкушения, свободна консумация

Хелоуинска вечеря с деца от 19:00 – 21:00 часа

  • работилница за фенери от тиква
  • състезание за рисуване на най-страшен фенер 
  • състезание за най-атрактивен костюм 
  • специално детско меню 15 лв
  • за родителите – тематични кулинарни изкушения, свободна консумация

За родители с костюми – подарък бутилка вино!

Резервирайте своята маса предварително за двете събития на 0882666555

Повече за ресторант "Атлас" и приказната му обстановка може да намерите ТУК 

За автора

Вашият коментар