Конкурс за най-оригинална снимка от Фестивал на цветовете

Организаторите на третото издание на Фестивал на цветовете в Пловдив  обявиха конкурс за най-оригинална снимка. Идеята е снимката да е направена по-време на софийското и бургаското издание на фестивала, с която да се вдъхновят пловдивчани да се присъединят към най-цветното и усмихнато събитие в България.

Най-оригиналните 10 снимки ще бъдат включени в 3-седмична изложба на Фестивал на цветовете на главната пешеходна улица в Пловдив, а авторите им ще получат 2 покани за цветното събитие в града на тепетата, което ще се състои на 13.09.2014 г.

Събитието ще се проведе с подкрепата на Община Пловдив като част от кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019.

Билети за Фестивал на цветовете в Пловдив могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата страна. Първите 200 билета са на цена от 12лв., след изчерпването им цената ще бъде 15лв. Торбичките с цветен прах посетителите ще могат да закупуват на място: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

Повече информация за предстоящата цветна експлозия в Пловдив, следете ТУК.

Вашият коментар