Култов бар от Капана организира специален уиски търг за ценители

Известният пловдивски бохем Гаро Узунян, собственик на един от колоритните барове в пловдивския квартал Капана – Уиски Бар СандъкЪ, организира изключително любопитен търг за ценители

Първият българин – независим експерт, дипломиран в Единбурската Уиски Академия в Шотландия, предостави свои колекционерски бутилки, а средставата ще отидат за медиците на първа линия в борбата с Covid-19. Примерът му бе последван от редица меценати на златните напитки от града под тепетата и фирми от алколния бранш, които отвориха своите колекции за интересния аукцион.

Наддаването вече върви в официлната страница на СандъкЪ и ще продължи до 19.04, като от 20:00ч. до 21:00 часа бъде излъчено дискусионно лайв видео, директно от Whisky bar Sandak \ СандъкЪ

Ето и цялото съобщение на Гаро Узунян:

Уважаеми уиски фенове,

Предвид пандемията от Covid-19, се намираме в ситуация, изпитваща здравето, адекватността на предприеманите мерки и социалната ни отговорност, но най- вече- нашата човечност и обществена съпричастност. 

Каним ви на „Благотворителен Online уиски търг“, на който ще имате възможност да дарите за медиците от първа линия в борбата с вируса, докато придобивате нещо любимо.
Подготвили сме за вас набор от бутилки, които всеки би се радвал да притежава- с цел колекциониране или за истинска наслада. Събраните приходи ще бъдат изцяло дарени за предпазни средства на активни в условията на пандемията болници. 

В секцията „Дискусии/ Обсъждане“ поетапно ще бъдат публикувани всички артикули, за които можете да наддавате- със снимка, кратко описание и допълнителна информация. Наддаването се извършва по всяко време, като коментар със стойност, надвишаваща предишната със съответната минимална стъпка за наддаване, под желания продукт. Предложения се приемат до 19.04. /Неделя/, 21:00ч.

В последната част на аукциона- на 19.04. от 20:00ч. до 21:00ч.- ще излъчим дискусионно лайв видео, директно от Whisky bar Sandak \ СандъкЪ

Бъдете здрави, пазете си и участвайте в една благородна кауза!"

Повече за Гаро Узунян и първата бълграска книга "Уски Хроники" можете да прочетете ТУК

За автора

Вашият коментар