Куп горещи предложения за почивки с намаление в Гърция от Usit Colours

Лятото официално не е настъпило, но жегите ни карат вече да си мислим за почивка. Една от най-любимите и удобни за българите дестинации е Гърция – топла, евтина, удобна за достъп. Курорти като Халкидики, Олимпийска ривиера и остров Тасос, се намират само на няколко часа път с кола от границата на България. Това дава свобода както при избора на място за почивката, така и за нейната продължителност като дни. Гърция е идеалният избор, ако искате да отидете на море, дори само за уикенда.

Друг плюс е разнообразието от места за настаняване. За сезон 2014 Usit Colours Ви предлага още по-голям избор. От студиа без изхранване, на крачка от бреговете на Егейско море, до луксозни комплекси и хотели, предлагащи изхранване на база All Inclusive. От малки семейни хотелчета в китни заливи, идеални за романтично настроени двойки или любители на тишината и спокойствието, до разположени на голяма територия хотели с множество забавления и атракциони за почитателите на активната почивка или семейства с деца.

Всички предложения за лятна почивка в Гърция може да видите от този линк: https://usitcolours.bg/bg/pochivki/more-v-gyrcija/45

Освен почивка през лятото, Usit Colours могат да ви съдействат с препоръки за страхотни круизи, достъпни самолетни билети, както и много идеи за Work and Travel.

Информация за всички предложения може да откриете на сайта на Usit Colours, на телефон 0700 15 115 и в офисите им в цялата страна. В Пловдив може да ги откриете в Капана – на улица „Железарска“ 2 – широкото пространство до Джумаята.

Вашият коментар