Лаборатория за мъже

На 16 август започва третият премиерен сезон на поредицата „Лаборатория за мъже с Джеймс Мей” по Discovery Channel. В съботния следобед от 16:00 ч. водещият Джеймс Мей продължава мисията си да спаси съвременния мъж, като търси какви са уменията, които трябва да притежават представителите на силния пол в днешни дни.

 Джеймс и неговите помощници са изправени пред редица практически тестове и предизвикателства, които доказват, че мъжете са достойни за уважение и може да им се има доверие. В първия епизод от новия сезон Джеймс става коментатор на национално конно надбягване, което се провежда всяка година в Ливърпул. Поредицата показва още как водещият на Top Gear се опитва да прихване светкавица и се състезава на Световния шампионат по камък-ножица-хартия.

Преди тридесет години мъжете са били по-изобретателни, практични и отговорни и ролята на Джеймс е да възкреси този имидж. Редица практически тестове ще научат по-силната част от човечеството как да се справи с тайните на романтиката, работата в екип и справянето в опасни ситуации. Пригответе се да разберете как се прави катапулт, може ли да бъде намерено съкровище, изчезнало преди десетилетия в морето и как се стартира пиратска радиостанция. Джеймс ще подложи екипа и себе си на изпитание със спиращи дъха серии от тестове, които изискват смелост и търпение, присъщи за герои от екшън филм.

За автора

Вашият коментар